Jesse Corti
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
8.3 2008 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Knox, kapitan policji Loa Angeles (gościnnie)
8.3 2006 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
6.7
Zło w potrawce
Evil Con Carne
2004 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.3 2002 Dean (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.4
60 sekund
Gone in Sixty Seconds
2000 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.0 1999 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
5.0 1998 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
5.7
Piątka nieustraszonych
Team Knight Rider
1997 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.0 1995 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
8.0
Kogut
Roosters
1993 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.5
Odwet
Revenge
1990 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
5.5
Rosyjska ruletka
High Stakes
1989 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.3 1984 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jesse Corti filmy Jesse Corti najlepsze filmy Jesse Corti zdjęcia Jesse Corti galeria Jesse Corti biografia Jesse Corti nominacje Jesse Corti nagrody i wyróżnienia Jesse Corti filmografia Jesse Corti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.