Jessalyn Wanlim
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Pauletta Cho (gościnnie)
5.5 2012 Parmita Megawati
7.7 2011 Pauletta Cho (gościnnie)
6.9 2010 Pauletta Cho (gościnnie)
6.6 2010 Pauletta Cho (gościnnie)
6.1
Właściwy facet
Good Guy, The
2009 Pauletta Cho (gościnnie)
3.8 2008 Pauletta Cho (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Pauletta Cho (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Pauletta Cho (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dierdre Ryan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jessalyn Wanlim filmy Jessalyn Wanlim najlepsze filmy Jessalyn Wanlim zdjęcia Jessalyn Wanlim galeria Jessalyn Wanlim biografia Jessalyn Wanlim nominacje Jessalyn Wanlim nagrody i wyróżnienia Jessalyn Wanlim filmografia Jessalyn Wanlim aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.