Jesper Christensen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kamerdyner
7.2 2011 Kamerdyner
7.1
Dług
Debt, The
2010 Kamerdyner
7.3
Młoda Wiktoria
Young Victoria, The
2009 Kamerdyner
6.0 2009 Kamerdyner
8.0 2009 Kamerdyner
0.0 2007 Kamerdyner
7.4 2006 Pan White
7.5
Objawienia
Revelations
2005 Kamerdyner
0.0 2003 Kamerdyner
0.0 1979 Kamerdyner
0.0 1975 Kamerdyner

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jesper Christensen filmy Jesper Christensen najlepsze filmy Jesper Christensen zdjęcia Jesper Christensen galeria Jesper Christensen biografia Jesper Christensen nominacje Jesper Christensen nagrody i wyróżnienia Jesper Christensen filmografia Jesper Christensen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.