Jerzy Zygmunt Nowak
Data urodzenia: 1940-03-05
Miejsce urodzenia: Kluczew, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2007 Piekarz Siemieniuk
5.0 2005 Repatriant (gościnnie)
6.9 2004 Ochroniarz (gościnnie)
6.6 2003 Pan Józef, szef straży w więzieniu
6.8 1999 Portier w szpitalu
7.6 1999 Kasjer na nabrzeżu portowym(gościnnie)
6.4 1999 Woźny
5.7 1996 Strażnik
6.8 1993 Palmgren
5.8 1993 Bronek Banach, była miłość Magdy Karwowskiej (gościnnie)
6.7 1993 Franciszek Kozub, znajomy Suligi
7.1 1992 Kula
6.7 1992 Policjant
6.5 1989 Gospodarz
8.0 1988 Iwanowicz
6.5 1988 Kierownik recepcji w hotelu "Forum" (gościnnie)
7.6 1988 Johann Falke, znajomy Adamskiego w Berlinie (gościnnie)
5.4 1987 Kondrat
7.3 1987 Woźnica podwożący Joannę do Bocianichy
6.7 1986 Fabian Bohatyrowicz
6.6 1986 Dyplomata z MSZ, syn hrabiego
7.7 1986 Instruktor nauki jazdy (gościnnie)
7.0 1986 Fabian Bohatyrowicz
6.5 1985 Agent aresztujący Rafała
6.7 1985 Oberżysta Marcin, właściciel gospody "Pod Gnatem" (gościnnie)
6.0 1985 Furman podwożący Lepeckiego do Błot
7.7 1984 Przodownik policji
6.6 1984 Chłop
7.4 1984 Pracownik muzeum (gościnnie)
7.5 1984
6.0 1983 Gamoniowaty lokaj
7.6 1982 Teodor Pasternik, syn Franciszka(gościnnie)
7.4 1982 Kelner w zajeździe
8.2 1982 Kowal
6.1 1981 Kolega Leskiego z pracy(niewymieniony w czołówce)
7.8 1980 Tragarz(gościnnie)
6.4 1979 Kelner (gościnnie)(niewymieniony w czołówce)
6.8 1978 Przewodniczący ZSMP
7.5 1976 Milicjant z wezwaniem dla Zawady (niewymieniony w czołówce)
6.0 1974 Plutonowy Kozub(niewymieniony w czołówce)
7.2 1972 Kamerdyner
3.8 1972 Wiejski wesołek
6.8 1972 Handlarz przy karuzeli
6.7 1968 Asystent w instytucie w m$arzeniach Ludki(niewymieniony w czołówce)
4.0 1966 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Zygmunt Nowak filmy Jerzy Zygmunt Nowak najlepsze filmy Jerzy Zygmunt Nowak zdjęcia Jerzy Zygmunt Nowak galeria Jerzy Zygmunt Nowak biografia Jerzy Zygmunt Nowak nominacje Jerzy Zygmunt Nowak nagrody i wyróżnienia Jerzy Zygmunt Nowak filmografia Jerzy Zygmunt Nowak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.