Jerzy Słonka
Data urodzenia: 1949-09-22
Miejsce urodzenia: Sosnowiec, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.5 2010 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
4.8 2009 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
8.1 2008 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków / Mężczyzna w przyszpitalnej kostnicy
5.1 2008 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
4.6 2007 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
5.0 2007 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
4.4 2006 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.7 2005 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
3.5 2005 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
5.0 2005 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
5.5 2005 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
2.4 2005 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.3 2004 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
3.7 2004 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.9 2004 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
4.8 2003 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.5 2003 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
5.3 2002 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
5.5 2002 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.1 2002 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
7.8 2002 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
5.3 2001 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
4.4
Gadżet i Gadżetinis
Gadget and the Gadgetinis
2001 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
5.6 2000 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
2.7 1999 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
5.7 1999 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.5 1999 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.9 1998 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
7.4 1995 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
4.9
Patrol Jin Jina
Jin Jin and Panda Patrol
1994 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
5.8 1993 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
5.1 1993 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.7 1993 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.6 1992 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.8 1991 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
7.9
Nowe przygody Kubusia Puchatka
New Adventures of Winnie the Pooh, The
1988 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
7.6 1988 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
7.6 1988 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
7.0
Diplodoki
Diplodo
1987 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
6.5
Inspektor Gadżet
Inspector Gadget
1983 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków
7.8
Dom
1980 Pacjent / Handlarz na bazarze / Sprzedawca lizaków

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Słonka filmy Jerzy Słonka najlepsze filmy Jerzy Słonka zdjęcia Jerzy Słonka galeria Jerzy Słonka biografia Jerzy Słonka nominacje Jerzy Słonka nagrody i wyróżnienia Jerzy Słonka filmografia Jerzy Słonka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.