Jerzy Schejbal
Data urodzenia: 1946-11-07
Miejsce urodzenia: Nowy Sącz, Polska
Stan cywilny: żona Grażyna Krukówna (od 1979), 2 córki: Magdalena (ur. 07.02.1980) i Katarzyna

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2012 Ojciec Zygi
5.4 2011 Inspektor (gościnnie)
4.8 2010 Inspektor (gościnnie)
7.2 2010 Inspektor (gościnnie)
4.3 2009 Inspektor (gościnnie)
4.5 2009 Inspektor (gościnnie)
5.6 2009 Inspektor (gościnnie)
6.3 2008 Inspektor (gościnnie)
6.8 2007 Inspektor (gościnnie)
4.6 2007 Inspektor (gościnnie)
6.9 2006 Inspektor (gościnnie)
8.1 2003 Inspektor (gościnnie)
7.2 2003 Inspektor (gościnnie)
5.3 2002 Inspektor (gościnnie)
3.1 2002 Inspektor (gościnnie)
6.3 2001 Inspektor (gościnnie)
4.7 2001 Inspektor (gościnnie)
4.2 2000 Inspektor (gościnnie)
8.0 2000 Inspektor (gościnnie)
6.7 1999 Inspektor (gościnnie)
3.7 1998 Inspektor (gościnnie)
5.4 1997 Inspektor (gościnnie)
7.7 1989 Inspektor (gościnnie)
7.4 1989 Inspektor (gościnnie)
5.0 1985 Inspektor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Schejbal filmy Jerzy Schejbal najlepsze filmy Jerzy Schejbal zdjęcia Jerzy Schejbal galeria Jerzy Schejbal biografia Jerzy Schejbal nominacje Jerzy Schejbal nagrody i wyróżnienia Jerzy Schejbal filmografia Jerzy Schejbal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.