Jerzy Molga
Data urodzenia: 1933-05-08
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2009 Profesor Haliżak (gościnnie)
6.3 2008 Rybicki (gościnnie)
3.4 2006 Burmistrz Mel (polski dubbing)
5.7
Zawiadowca Ernie
Underground Ernie
2006 Burmistrz (polski dubbing)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 (polski dubbing)
6.3 2005 Marty ? sąsiad cioci Very (polski dubbing)
3.5 2005 Pan Władysław, posiadacz psa Korka (gościnnie)
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 Dziade (polski dubbing)
5.6
Noddy
Make Way for Noddy
2001 Wielkouchy (głos) (polski dubbing)
4.7 2001 Dyrektor banku
6.4 2000 Profesor kardiolog(gościnnie)
5.6 2000 Dentysta
6.1 1999 Lekarz prowadzący "szkołę rodzenia"
7.0 1998 Mężczyzna (gościnnie)
3.2
Zły pies
Bad Dog
1998 Dziadek (polski dubbing)
5.4 1997 Prokurator Bogdan Wielewski
7.4 1997 (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 (polski dubbing)
5.7 1996 Dziadek(gościnnie)
7.0 1996 Bankowiec u "Bossa" (gościnnie)
7.3 1996 Dziadek (polski dubbing)
6.9 1995 Bognar, nabywca starodruku
7.2 1995 Chłop
7.6 1995 Dr Vernon Danger (polski dubbing)
3.8 1994 Anglik podwożący ciotkę Glorię (gościnnie)
5.8 1993 Były ambasador, uczestnik business-lunchu u Mietka Powroźnego (gościn
7.0
Podróż do serca świata
Journey to the Heart of the World
1993 (polski dubbing)
6.8 1991 Wicepremier na rozmowach z komitetem strajkowym (gościnnie)
5.9 1988 Cyrek
0.0 1988
7.6 1988 Wisner, prezes rady nadzorczej Deutsche Bank (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Burmistrz Rufus Pinfeathers / Ludwing von Kaczylton / Prokurator na procesie Sknerusa (stara wersja)
4.7 1984 Prokurator
6.9 1983 Generał Władysław Sikorski
7.6 1982 Retner, dyrektor huty(gościnnie)
6.3 1982 Lekarz stwierdzający u Kamila gruźlicę (niewymieniony w czołówce)
7.8 1982 Asystent pułkownika Kesslera (niewymieniony w czołówce)
6.5 1981 (gościnnie)
9.0 1981 Szef prokuratury
7.9 1980 Komisarz policji, podwładny Reicha (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Jeden z konstruktorów mostu Śląsko-Dąbrowskiego podczas próby obciążenia
7.3 1979 Podpułkownik Nasiłkowski, emisariusz rzĄdu Chłapowskiego
5.7 1978 Gestapowiec Helmut Jahn(gościnnie)
6.7 1975 Lekarz
6.3 1970 Franek, brat Hanki(gościnnie)
7.5
Scooby-Doo: Gdzie jesteś?
Scooby-Doo, Where Are You!
1969 (polski dubbing)
7.4
Szalone wyścigi
Wacky Races
1968 (polski dubbing)
7.8 1967 Artylerzysta
7.4 1965 Zygmunt
7.5
Kot Tip Top
Top Cat
1961 Posterunkowy (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Molga filmy Jerzy Molga najlepsze filmy Jerzy Molga zdjęcia Jerzy Molga galeria Jerzy Molga biografia Jerzy Molga nominacje Jerzy Molga nagrody i wyróżnienia Jerzy Molga filmografia Jerzy Molga aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.