Jerzy Mazur
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
5.8 2010 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.2 2008 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
9.0
Potwory i piraci
Monsters and Pirates
2008 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.4 2007 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
5.7 2006 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
6.8
Lola i Virginia
Lola & Virginia
2006 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
8.2 2005 (gościnnie)
7.9 2004 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
5.6
Noddy
Make Way for Noddy
2001 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
8.4
Sztruksik
Corduroy
2000 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.8 1997 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.4
Księżniczka Sissi
Princess Sissi
1997 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
6.8
Przygody misia Paddingtona
Adventures of Paddington Bear, The
1997 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.6
Pinky i Mózg
Pinky and the Brain
1995 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
6.5 1994 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.0 1990 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.2
Denver, ostatni dinozaur
Denver, the Last Dinosaur
1988 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.2
Wesoła siódemka
Get-Along Gang, The
1984 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
6.4
Malusińscy
Littles, The
1983 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.4
Szalone wyścigi
Wacky Races
1968 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Pan Herbert Garrison (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Mazur filmy Jerzy Mazur najlepsze filmy Jerzy Mazur zdjęcia Jerzy Mazur galeria Jerzy Mazur biografia Jerzy Mazur nominacje Jerzy Mazur nagrody i wyróżnienia Jerzy Mazur filmografia Jerzy Mazur aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.