Jerzy Kozłowski
Data urodzenia: 1936-02-05
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2011 Oskarżony
5.3 2001 (niewymieniony w czołówce)
4.2 2000 Nabiałek, właściciel pracowni złotniczej, sąsiad galerii Nowickiego (
5.4 1998 Strażnik bankowy
6.5 1997 Fryzjer (gościnnie)
5.0 1994 Wiśniewski
3.8 1994 Demonstrant (gościnnie)
7.9 1990 (niewymieniony w czołówce)
4.3 1988 Szef NKWD
7.7 1986 Leśniczy "łapiący" benzynę (gościnnie)
8.5 1985 Marszel
8.2 1982 Major UB(niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 Milicjant Michalak aresztujący doktora Kazanowicza / Oficer w fabryce ojca Ewy
7.3 1979
7.6 1979 (niewymieniony w czołówce)
6.3 1977
6.8 1974 Ludwik "Luluś" Waśkowiak
7.3 1966 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Kozłowski filmy Jerzy Kozłowski najlepsze filmy Jerzy Kozłowski zdjęcia Jerzy Kozłowski galeria Jerzy Kozłowski biografia Jerzy Kozłowski nominacje Jerzy Kozłowski nagrody i wyróżnienia Jerzy Kozłowski filmografia Jerzy Kozłowski aktor Jerzy Kozłowski scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.