Jerzy Kaczmarek
Data urodzenia: 1929-02-14
Miejsce urodzenia: 1995-07-13
Stan cywilny: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 1970 Członek brygady Klisia
7.4 1969 SS-man strzelający do jeńca
6.9 1969 Janko
7.5 1968 Motocyklista Jerzy
7.8 1967 Plutonowy Władysław Baran
6.8 1966 Oficer Bertrand(niewymieniony w czołówce)
6.2 1956 Jurek, członek załogi statku
6.6 1955 Włodzimierz Elmer
6.7 1955 Zawodnik śmiejący się z Leśniaka ("Nowela kolarska")
4.3 1953 (niewymieniony w czołówce)
5.4 1953 Prowodyr
6.1 1951 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Kaczmarek filmy Jerzy Kaczmarek najlepsze filmy Jerzy Kaczmarek zdjęcia Jerzy Kaczmarek galeria Jerzy Kaczmarek biografia Jerzy Kaczmarek nominacje Jerzy Kaczmarek nagrody i wyróżnienia Jerzy Kaczmarek filmografia Jerzy Kaczmarek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.