Jerzy Jogałła
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 1979 Piotr Kawiarski, kierowca rajdowy i brydżysta
7.5 1975 Marcin, znajomy Andrzeja
6.3 1975 Zbyszek
7.3 1974 Szeregowy Zbigniew Zalewski
6.4 1972 Asystent na egzaminie(niewymieniony w czołówce)
6.2 1971 Żołnierz Sztum
7.4 1969 Szeregowy Zbigniew Zalewski
6.8 1968 Szeregowy Zbigniew Zalewski

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Jogałła filmy Jerzy Jogałła najlepsze filmy Jerzy Jogałła zdjęcia Jerzy Jogałła galeria Jerzy Jogałła biografia Jerzy Jogałła nominacje Jerzy Jogałła nagrody i wyróżnienia Jerzy Jogałła filmografia Jerzy Jogałła aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.