Jerzy Gudejko
Data urodzenia: 1958-04-23
Miejsce urodzenia: Gdańsk, Polska
Stan cywilny: żona Grażyna

Biografia:
Miał za sobą wiele ciekawych ról w różnych teatrach w Polsce, kiedy dostał propozycję z Teatru Powszechnego w Warszawie. Nie było tam jednak dla niego zbyt wiele pracy, propozycje atrakcyjnych ról nie nadchodziły. Właściciel największej w Polsce agencji aktorskiej. Założył ją w styczniu 1989 r. Siedziba Agencji, od chwili założenia, znajduje się na terenie Wytwórni Filmów Dokumentalnych i Fabularnych w Warszawie.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Farmaceuta Witold
5.8 2010 Farmaceuta Witold
4.5 2007 Farmaceuta Witold
6.8 2007 Farmaceuta Witold
4.5 2006 Farmaceuta Witold
7.2 2002 Farmaceuta Witold
7.7
Boże skrawki
Edges of the Lord
2001 Farmaceuta Witold
6.5 2000 Farmaceuta Witold
8.0 1999 Farmaceuta Witold
7.4 1997 Farmaceuta Witold
6.0 1995 Farmaceuta Witold
6.7 1994 Farmaceuta Witold
6.7 1993 Farmaceuta Witold
6.4 1992 Farmaceuta Witold
6.5 1991 Farmaceuta Witold
6.4 1991 Farmaceuta Witold
7.8 1990 Farmaceuta Witold
6.0 1990 Farmaceuta Witold
8.0 1988 Farmaceuta Witold
6.5 1988 Farmaceuta Witold
7.6 1988 Farmaceuta Witold
7.8 1988 Farmaceuta Witold
7.9 1984 Farmaceuta Witold
7.3 1984 Farmaceuta Witold
7.8
Dom
1980 Farmaceuta Witold

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Gudejko filmy Jerzy Gudejko najlepsze filmy Jerzy Gudejko zdjęcia Jerzy Gudejko galeria Jerzy Gudejko biografia Jerzy Gudejko nominacje Jerzy Gudejko nagrody i wyróżnienia Jerzy Gudejko filmografia Jerzy Gudejko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.