Jerzy Duszyński
Data urodzenia: 1917-05-15
Miejsce urodzenia: 1978-07-23
Stan cywilny: Moskwa, Rosja

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 1979 Niewiarowicz, prezydent miasta(gościnnie)
7.7 1978 Kazio, obrażalski klient w delikatesach
7.3 1977 Stryj Karol
7.6 1976 Adiunkt, uczestnik obozu lekarzy
6.2 1976 Hans Frank, generalny gubernator
6.3 1973 Profesor
7.5 1969 Dziennikarz
7.5 1969 Redaktor działu sportowego
6.9 1969 Poseł czeski
7.0 1964 Denhof
6.1 1963 Rotmistrz
7.1 1960 Kurkiewicz
4.3 1953 Henryk Liciński, współpracownik sił reakcyjnych
6.1 1951 Stefan Witwicki
7.9 1946 Roman Tokarski

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Duszyński filmy Jerzy Duszyński najlepsze filmy Jerzy Duszyński zdjęcia Jerzy Duszyński galeria Jerzy Duszyński biografia Jerzy Duszyński nominacje Jerzy Duszyński nagrody i wyróżnienia Jerzy Duszyński filmografia Jerzy Duszyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.