Jerzy Dukay
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2004 Szpak
5.5 2002 Stróż cyrku
5.3 2001 Straż cyrku
6.4 2000 Inspicjent
7.3 2000 Hładki
6.5 1997 Cygan (gościnnie)
5.7 1978 Kapitan Rabello, zastępca pułkownika Lucasa(gościnnie)
6.7 1975 Mężczyzna śledzący Wanada

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Dukay filmy Jerzy Dukay najlepsze filmy Jerzy Dukay zdjęcia Jerzy Dukay galeria Jerzy Dukay biografia Jerzy Dukay nominacje Jerzy Dukay nagrody i wyróżnienia Jerzy Dukay filmografia Jerzy Dukay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.