Jerzy Braszka
Data urodzenia: 1946-05-24
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2013 Mężczyzna
5.4 2011 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
0.0 2011 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.1 2011 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
5.6 2010 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
4.4 2010 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
6.7 2010 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
8.1 2008 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
4.3 2007 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
6.8 2007 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
3.8 2007 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
5.4 2004 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
5.2 2003 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
8.1 2003 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
5.9 2003 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
5.5 2003 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.4 2002 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.3 2000 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
6.5 2000 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
3.6 1999 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
5.4 1997 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.5 1995 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.9 1991 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
5.2 1986 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.9 1982 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.6 1981 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
6.4 1979 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
6.8 1979 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
5.2 1979 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
5.7 1978 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
8.0 1977 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
6.2 1976 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
6.0 1976 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.8 1976 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.5 1975 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
5.5 1975 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
6.7 1975 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.3 1975 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.7 1974 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
6.6 1974 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
7.4 1973 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
6.5 1973 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)
8.2 1973 Strażnik w fabryce Wojciechowskiego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Braszka filmy Jerzy Braszka najlepsze filmy Jerzy Braszka zdjęcia Jerzy Braszka galeria Jerzy Braszka biografia Jerzy Braszka nominacje Jerzy Braszka nagrody i wyróżnienia Jerzy Braszka filmografia Jerzy Braszka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.