Jerzy Block
Data urodzenia: 1904-03-20
Miejsce urodzenia: 1996-06-29
Stan cywilny: Grabica, Rosja (obecnie Polska)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1987
6.2 1987 Pan Jerzy, zawiadowca stacji
7.3 1987 Nocny stróż w sadzie (gościnnie)
6.7 1986 Dziadek Witka
6.7 1986 Dziadek Janiny Domontówny
7.0 1986 Dziadek Jadwigi Domontówny
7.6 1985
6.8 1984 Paweł, służący Mudrowicza
6.5 1983 Paweł, służący Mudrowicza
8.2 1982 Cuksfirer
7.9 1981 Tatko
7.6 1981 Urzędnik magistracki Kundejko
3.9 1981 Chłop na zebraniu
5.1 1981 Prezes
7.8
Dom
1980 Mężczyzna na losowaniu nagród rzeczowych PKO (gościnnie)
7.3 1979 Nowak, pacjent Marcinkowskiego
6.3 1975 Chłop, sąsiad Jamorskiego
4.5 1974
6.3 1973 Podwładny Maksymowicza poszukujący trumny
6.8 1972 Staruszek
6.4 1972
7.7 1969 Szłapa
6.8 1967
7.3 1966 Fellach
6.3 1965 Członek komisji powypadkowej(niewymieniony w czołówce)
8.0 1965 Stary
6.2 1963 Stary osadnik

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Block filmy Jerzy Block najlepsze filmy Jerzy Block zdjęcia Jerzy Block galeria Jerzy Block biografia Jerzy Block nominacje Jerzy Block nagrody i wyróżnienia Jerzy Block filmografia Jerzy Block aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.