Jerzy Bielenia
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1996 Staruszek mieszkający naprzeciwko hotelu
6.0 1995 Służący
7.7 1986 Kierownik banku
7.7 1965 Hydraulik (gościnnie)
6.8 1956 Piosenkarz śpiewający piosenkę "Byczo będzie"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Bielenia filmy Jerzy Bielenia najlepsze filmy Jerzy Bielenia zdjęcia Jerzy Bielenia galeria Jerzy Bielenia biografia Jerzy Bielenia nominacje Jerzy Bielenia nagrody i wyróżnienia Jerzy Bielenia filmografia Jerzy Bielenia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.