Jerry Stiller
Data urodzenia: 1927-06-08
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Anne Meara (od 14.09.1954), 2 dzieci: Amy (ur. 09.08.1961) i Ben (ur. 30.11.1965)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
0.0 2011 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
0.0 2010 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
4.7 2010 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.5 2009 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
8.5 2003 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
8.0 2000 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
5.5
Wielki powrót
Suburbans, The
1999 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
0.0 1997 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.6
Waga Ciężka
Heavy Weights
1995 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
7.2 1995 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
8.3 1992 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.2
Autostrada do piekła
Highway to Hell
1991 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
7.4 1990 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
5.5 1989 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
5.4
Lakier do włosów
Hairspray
1988 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
4.5 1988 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.5
Szaleńczy pościg
Hot Pursuit
1987 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
5.9 1987 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.4 1985 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
10.0 1983 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
10.0 1983 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
8.0 1981 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
7.0 1980 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
8.2 1980 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
0.0 1979 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.2 1979 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
10.0 1979 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
7.8 1976 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
3.4 1974 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
0.0 1972 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
5.5 1970 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.7 1969 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.2 1967 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
10.0 1959 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
7.0 1953 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)
6.0 1948 Sędzia Felix Afterman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Stiller filmy Jerry Stiller najlepsze filmy Jerry Stiller zdjęcia Jerry Stiller galeria Jerry Stiller biografia Jerry Stiller nominacje Jerry Stiller nagrody i wyróżnienia Jerry Stiller filmografia Jerry Stiller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.