Jerry Sroka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Samuel (gościnnie)
8.3 2011 Samuel (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 (głos) (gościnnie)
7.5 1997 (głos) (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 (głos) (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 (głos) (gościnnie)
7.6 1995 (głos) (gościnnie)
7.6 1994 (głos) (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 (głos) (gościnnie)
7.5 1991 (głos) (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 (głos) (gościnnie)
7.4 1990 (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Sroka filmy Jerry Sroka najlepsze filmy Jerry Sroka zdjęcia Jerry Sroka galeria Jerry Sroka biografia Jerry Sroka nominacje Jerry Sroka nagrody i wyróżnienia Jerry Sroka filmografia Jerry Sroka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.