Jerry Shea
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2011 Technik FBI (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Technik FBI (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Technik FBI (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Steve (gościnnie)
7.0 2004 Technik FBI (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Technik FBI (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Technik FBI (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Technik FBI (gościnnie)
7.6 2001 Stażysta (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Technik FBI (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Shea filmy Jerry Shea najlepsze filmy Jerry Shea zdjęcia Jerry Shea galeria Jerry Shea biografia Jerry Shea nominacje Jerry Shea nagrody i wyróżnienia Jerry Shea filmografia Jerry Shea aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.