Jerry Penacoli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Jerry Penacoli
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Żołnierz Genii (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Mitchell Roberts (gościnnie)
8.0 1995 Buck (gościnnie)
7.0 1995 Will Baker (gościnnie)
7.6 1994 Richard (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Anchor Person (1994) (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Troy Hartman (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Stan Chester (gościnnie)
5.7 1989 Harvey Norris (gościnnie)
5.6 1984 Jerry Hernandez (1992)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Prezenter wiadomości (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Penacoli filmy Jerry Penacoli najlepsze filmy Jerry Penacoli zdjęcia Jerry Penacoli galeria Jerry Penacoli biografia Jerry Penacoli nominacje Jerry Penacoli nagrody i wyróżnienia Jerry Penacoli filmografia Jerry Penacoli aktor Jerry Penacoli reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.