Jerry O'Donnell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Gerry Respola (gościnnie)
8.3 2006 Detektyw z pendrivem (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Aaron Dennis (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Gerry Respola (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Gerry Respola (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Gerry Respola (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Gerry Respola (gościnnie)
7.6 2001 Gerry Respola (gościnnie)
7.6 2000 Gerry Respola (gościnnie)
7.0 1999 Gerry Respola (gościnnie)
7.6 1999 Gerry Respola (gościnnie)
4.7 1998 Gerry Respola (gościnnie)
7.0 1995 Gerry Respola (gościnnie)
7.6 1993 Gerry Respola (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry O'Donnell filmy Jerry O'Donnell najlepsze filmy Jerry O'Donnell zdjęcia Jerry O'Donnell galeria Jerry O'Donnell biografia Jerry O'Donnell nominacje Jerry O'Donnell nagrody i wyróżnienia Jerry O'Donnell filmografia Jerry O'Donnell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.