Jerry Kernion
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bobby Corso (gościnnie)
7.7 2009 Albert Bolland (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Bobby Corso (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Menedżer (gościnnie)
8.0 2007 Larry Kryszinski (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Bobby Corso (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Mitch White (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Kości
Bones
2005 Kapitan Dave Krinsky (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Mitch Larson (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Bobby Corso (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Bobby Corso (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Bobby Corso (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Bobby Corso (gościnnie)
7.5 2002 Al - ochroniarz (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Bobby Corso (gościnnie)
7.6 2001 Facet od waty cukrowej (gościnnie)
6.7 1999 Bobby Corso (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Bobby Corso (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Bobby Corso (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 Bobby Corso (gościnnie)
7.3 1990 Bobby Corso (gościnnie)
0.0

0 Bobby Corso (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Kernion filmy Jerry Kernion najlepsze filmy Jerry Kernion zdjęcia Jerry Kernion galeria Jerry Kernion biografia Jerry Kernion nominacje Jerry Kernion nagrody i wyróżnienia Jerry Kernion filmografia Jerry Kernion aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.