Jerry Gelb
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2003 Katsuyuki (ang.) (ang. głos) (głos)
8.2 2002 Mistrz Yuji Kobari (ang. głos) (gości
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Nick Babbo (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Ken King (gościnnie)
8.5 1995 Dyrektor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Gelb filmy Jerry Gelb najlepsze filmy Jerry Gelb zdjęcia Jerry Gelb galeria Jerry Gelb biografia Jerry Gelb nominacje Jerry Gelb nagrody i wyróżnienia Jerry Gelb filmografia Jerry Gelb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.