Jerry Fogel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1977 Freddie (gościnnie)
5.0 1974 Oficer policji (1974) (gościnnie)
10.0 1973 Detektyw Bernstein (gościnnie)
8.5 1973 Beecher (gościnnie)
0.0 1972 Landis / Ulmer (gościnnie)
8.5 1972 Paul Billingham (gościnnie)
6.3 1970 Dr Carter (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Marty Siegel (gościnnie)
7.0 1968 Konferansjer (gościnnie)
0.0 1967 Jerry Buell
10.0 1965 Ernie / Strażak / Frankie / Pan Hale (gościnnie)
7.4 1965 Train Agent (1966) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Fogel filmy Jerry Fogel najlepsze filmy Jerry Fogel zdjęcia Jerry Fogel galeria Jerry Fogel biografia Jerry Fogel nominacje Jerry Fogel nagrody i wyróżnienia Jerry Fogel filmografia Jerry Fogel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.