Jerry Dunphy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1996 Jerry Dunphy (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Beverly Hills III
Beverly Hills Cop III
1994 Prezenter wiadomości
8.7 1991 Sputnik Play-by-Play (gościnnie)
8.2 1980 (gościnnie) (on sam)
8.0 1979 (on sam)
6.1 1966 Fred, kioskarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Dunphy filmy Jerry Dunphy najlepsze filmy Jerry Dunphy zdjęcia Jerry Dunphy galeria Jerry Dunphy biografia Jerry Dunphy nominacje Jerry Dunphy nagrody i wyróżnienia Jerry Dunphy filmografia Jerry Dunphy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.