Jernard Burks
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Antoine (gościnnie)
8.3 2011 Antoine (gościnnie)
7.2 2009 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
7.3 2009 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
8.0
Kill grill
Kitchen Confidential
2005 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Szatniarz (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
6.9
Oczy węża
Snake Eyes
1998 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
6.0
Żona pastora
Preacher's Wife, The
1996 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
6.7
W bagnie Los Angeles
Devil in a Blue Dress
1995 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
8.4 1994 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)
7.6 1993 Św. Mikołaj w centrum handlowym (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jernard Burks filmy Jernard Burks najlepsze filmy Jernard Burks zdjęcia Jernard Burks galeria Jernard Burks biografia Jernard Burks nominacje Jernard Burks nagrody i wyróżnienia Jernard Burks filmografia Jernard Burks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.