Jeris Poindexter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Eddie (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Menedżer (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Eddie (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Eddie (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Eddie (gościnnie)
7.5
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Everybody Hates Chris
2005 Eddie (gościnnie)
7.3 2004 George Alberto (gościnnie)
7.5 2002 Eddie (gościnnie)
5.2 2001 Eddie (gościnnie)
8.5 2001 Eddie (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Eddie (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Eddie (gościnnie)
7.6 2000 Eddie (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Eddie (gościnnie)
7.2 1997 Eddie (gościnnie)
7.5
Desperatki
Set It Off
1996 Eddie (gościnnie)
10.0 1996 Eddie (gościnnie)
7.2 1995 Eddie (gościnnie)
8.0 1995 Eddie (gościnnie)
6.7 1994 Eddie (gościnnie)
7.6 1993 Eddie (gościnnie)
9.0 1992 Eddie (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Eddie (gościnnie)
6.2 1988 Eddie (gościnnie)
5.8 1988 Eddie (gościnnie)
5.5 1986 Eddie (gościnnie)
6.3 1986 Eddie (gościnnie)
5.7
227
1985 Eddie (gościnnie)
7.6 1984 Eddie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeris Poindexter filmy Jeris Poindexter najlepsze filmy Jeris Poindexter zdjęcia Jeris Poindexter galeria Jeris Poindexter biografia Jeris Poindexter nominacje Jeris Poindexter nagrody i wyróżnienia Jeris Poindexter filmografia Jeris Poindexter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.