Jeremy Young
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 1994 Arnulf z Hesdin (gościnnie)
6.8
Czerwone i czarne
Scarlet and the Black, The
1993 Książe Wellington
10.0 1987 Pan Chitty (gościnnie)
0.0 1984 Hrabia de Ricordeau(gościnnie)
8.3 1983 Ronald Compson (gościnnie)
0.0 1980 Peter Chalk (gościnnie)
8.0 1979 Everett (gościnnie)
8.7 1977 Geiser (gościnnie)
8.1 1976 Ivan Chislenko (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Jack Bartlett (gościnnie)
7.7
Szał
Frenzy
1972 Detektyw(niewymieniony w czołówce)
6.5 1971 Fergusson (gościnnie)
0.0 1969 Dr Brogan (gościnnie)
8.7
Trzej muszkieterowie
Three Musketeers, The
1966 Atos
8.8 1964 Prof. Angrave
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kal (gościnnie)
8.6 1962 Tom Morgan (1962) / Norton (1964) / Stone (1965) / Joe Drage (1969) (
7.6
Święty
Saint, The
1962 Inspektor Galba / Gregorie (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Willy Frant / Lord Castigan (1966) (gościnnie)
0.0 1960 Neville Crane
4.7 1955 McCleod (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeremy Young filmy Jeremy Young najlepsze filmy Jeremy Young zdjęcia Jeremy Young galeria Jeremy Young biografia Jeremy Young nominacje Jeremy Young nagrody i wyróżnienia Jeremy Young filmografia Jeremy Young aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.