Jeremy Ratchford
Data urodzenia: 1965-08-06
Miejsce urodzenia: Kitchener, Kanada
Stan cywilny: żonaty

Biografia:
Jeremy Ratchford urodził się 6 sierpnia 1965 roku w Kitchener w Ontario w Kanadzie. Zanim został aktorem był DJ-em, blagierem, pracownikiem Dock-u, stolarzem, cieślą, w wieku 9 lat za grosze sprzedawał popcorn i Cracker Jacks w miejscowej hali hokejowej. Karierę aktorską zaczał już w szkole grając w szkolnych przedstawieniach. Jeremy najbardziej dumny jest ze swojej roli Dwayne'a Daytona w 'Moonshine Highway' i Evana w 'Small Gifts' Jego największymi autorytetami są: ojciec, przyjaciele Dave i Simon oraz jego brat. Z kolei najmniej szacunku Jeremy ma dla swojego byłego szkolnego nauczyciela i pewnych graczy footballu. Aktor zajmuje się też muzyką - nagrał dwie piosenki. Jego ulubionymi gatunkami muzyki są rap i heavy metal. Jeremy jest żonaty.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Detektyw Bernero (gościnnie)
8.3 2011 Detektyw Bernero (gościnnie)
0.0 2010 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
7.0
Czas Komanczów
Comanche Moon
2008 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
7.4 1997 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
7.2 1995 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
7.0 1995 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
6.4 1994 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
10.0 1994 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
7.1 1993 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
7.6 1993 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
8.1
Bez przebaczenia
Unforgiven
1992 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
7.0 1991 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
8.0 1990 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
8.0 1988 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
5.5 1987 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
7.0 1985 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)
8.1 1985 Tommy Sconzo (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeremy Ratchford filmy Jeremy Ratchford najlepsze filmy Jeremy Ratchford zdjęcia Jeremy Ratchford galeria Jeremy Ratchford biografia Jeremy Ratchford nominacje Jeremy Ratchford nagrody i wyróżnienia Jeremy Ratchford filmografia Jeremy Ratchford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.