Jeremy Howard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2009 Oscar (gościnnie)
8.8 2008 Sketchy (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Oscar (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Keith Htichens (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Oscar (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Kujon (gościnnie)
6.1 2002 Oscar (gościnnie)
7.7
Studenciaki
Undeclared
2001 Oscar (gościnnie)
7.6 2001 Gruby Frank (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Oscar (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Oscar (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Oscar (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Oscar (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Oscar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeremy Howard filmy Jeremy Howard najlepsze filmy Jeremy Howard zdjęcia Jeremy Howard galeria Jeremy Howard biografia Jeremy Howard nominacje Jeremy Howard nagrody i wyróżnienia Jeremy Howard filmografia Jeremy Howard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.