Jeremy Denzlinger
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Wayne (gościnnie)
0.0 2009 Wayne (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Wayne (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Wayne (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Zastępca (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Mundurowy (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
0.0 2007 Wayne (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Sanitariusz (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Wayne (gościnnie)
7.3 2002 Oficer na lotnisku (gościnnie)
7.3 2001 Wayne (gościnnie)
7.2
Gdzie serce twoje
Where The Heart Is
2000 Wayne (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeremy Denzlinger filmy Jeremy Denzlinger najlepsze filmy Jeremy Denzlinger zdjęcia Jeremy Denzlinger galeria Jeremy Denzlinger biografia Jeremy Denzlinger nominacje Jeremy Denzlinger nagrody i wyróżnienia Jeremy Denzlinger filmografia Jeremy Denzlinger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.