Jeremy Davidson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jack Franklin (gościnnie)
6.5 2010 Jack Franklin (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Phil (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Jack Franklin (gościnnie)
7.6
Punkt krytyczny
Kill Point, The
2007 Jack Franklin (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Jack Franklin (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jack Franklin (gościnnie)
7.2
Szyfry wojny
Windtalkers
2002 Jack Franklin (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Jack Franklin (gościnnie)
6.9 1999 Jack Franklin (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Jack Franklin (gościnnie)
7.0 1995 Jack Franklin (gościnnie)
7.6 1993 Jack Franklin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeremy Davidson filmy Jeremy Davidson najlepsze filmy Jeremy Davidson zdjęcia Jeremy Davidson galeria Jeremy Davidson biografia Jeremy Davidson nominacje Jeremy Davidson nagrody i wyróżnienia Jeremy Davidson filmografia Jeremy Davidson aktor Jeremy Davidson reżyser Jeremy Davidson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.