Jeremy Clyde
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Generał (gościnnie)
0.0 2004 Generał (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Generał (gościnnie)
4.5 1997 Generał (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Generał (gościnnie)
0.0 1992 Generał (gościnnie)
0.0 1990 Generał (gościnnie)
0.0 1988 Generał (gościnnie)
7.7
Kusza
Crossbow
1987 Generał (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Generał (gościnnie)
0.0 1985 Generał (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Generał (gościnnie)
8.0 1982 Generał (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Generał (gościnnie)
7.0 1980 Generał (gościnnie)
0.0 1979 Generał (gościnnie)
7.2 1979 Generał (gościnnie)
0.0 1978 Generał (gościnnie)
9.0 1978 Generał (gościnnie)
0.0 1977 Generał (gościnnie)
0.0 1976 Generał (gościnnie)
0.0 1976 Generał (gościnnie)
0.0 1975 Generał (gościnnie)
8.2
Saga rodu Palliserów
Pallisers, The
1974 Generał (gościnnie)
10.0 1973 Generał (gościnnie)
6.5 1971 Generał (gościnnie)
6.1 1966 Generał (gościnnie)
7.0 1965 Generał (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeremy Clyde filmy Jeremy Clyde najlepsze filmy Jeremy Clyde zdjęcia Jeremy Clyde galeria Jeremy Clyde biografia Jeremy Clyde nominacje Jeremy Clyde nagrody i wyróżnienia Jeremy Clyde filmografia Jeremy Clyde aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.