Jeremy Allen White
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2013 Kevin Metzger
8.2 2011 Lip Gallagher
8.3 2011 Lip Gallagher
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Lip Gallagher
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Lip Gallagher

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeremy Allen White filmy Jeremy Allen White najlepsze filmy Jeremy Allen White zdjęcia Jeremy Allen White galeria Jeremy Allen White biografia Jeremy Allen White nominacje Jeremy Allen White nagrody i wyróżnienia Jeremy Allen White filmografia Jeremy Allen White aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.