Jeremiah Hu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Mężczyzna bez palca (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Student (gościnnie)
8.1 2007 Mężczyzna bez palca (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Mężczyzna bez palca (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Mężczyzna bez palca (gościnnie)
0.0

0 Mężczyzna bez palca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeremiah Hu filmy Jeremiah Hu najlepsze filmy Jeremiah Hu zdjęcia Jeremiah Hu galeria Jeremiah Hu biografia Jeremiah Hu nominacje Jeremiah Hu nagrody i wyróżnienia Jeremiah Hu filmografia Jeremiah Hu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.