Jeremiah Bitsui
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Victor
7.7
Bracia
Brothers
2009 Victor
8.8 2008 Victor
7.9 2008 Victor
8.1
Rączy Wildfire
Wildfire
2005 Victor
7.3 2002 Luis Tafoya (gościnnie)
7.8
Urodzeni mordercy
Natural Born Killers
1994 Victor

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeremiah Bitsui filmy Jeremiah Bitsui najlepsze filmy Jeremiah Bitsui zdjęcia Jeremiah Bitsui galeria Jeremiah Bitsui biografia Jeremiah Bitsui nominacje Jeremiah Bitsui nagrody i wyróżnienia Jeremiah Bitsui filmografia Jeremiah Bitsui aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.