Jeremiah Birkett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Calhoun (gościnnie)
3.6
Lo
2009 Johnny (gościnnie)
7.7
Fuks
Windfall
2006 Johnny (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 George Alano (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Nick Sexton (gościnnie)
7.5 2005 Johnny (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Johnny (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Johnny (gościnnie)
8.1 2004 Johnny (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Johnny (gościnnie)
7.5 2002 Reggie (gościnnie)
5.2 2002 Johnny (gościnnie)
7.3 2002 Johnny (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Johnny (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Johnny (gościnnie)
8.0 2001 Johnny (gościnnie)
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Johnny (gościnnie)
7.0 2000 Johnny (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Johnny (gościnnie)
7.6
Tajemnice Los Angeles
L.A. Confidential
1997 Johnny (gościnnie)
5.7
Akademia Policyjna
Police Academy: The Series
1997 Johnny (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Johnny (gościnnie)
0.0 1995 Johnny (gościnnie)
7.1 1994 Johnny (gościnnie)
7.6 1993 Johnny (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Johnny (gościnnie)
8.7 1992 Johnny (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Johnny (gościnnie)
6.8 1991 Johnny (gościnnie)
7.4 1990 Johnny (gościnnie)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Johnny (gościnnie)
7.5 1985 Johnny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeremiah Birkett filmy Jeremiah Birkett najlepsze filmy Jeremiah Birkett zdjęcia Jeremiah Birkett galeria Jeremiah Birkett biografia Jeremiah Birkett nominacje Jeremiah Birkett nagrody i wyróżnienia Jeremiah Birkett filmografia Jeremiah Birkett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.