Jenny Levine
Data urodzenia: Kanada
Miejsce urodzenia: mąż Daniel Cooper (od 13.12.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Jennifer (gościnnie)
7.9
Dziwne przypadki w Blake Holsey High
Strange Days at Blake Holsey High
2002 Jennifer (gościnnie)
7.7
Odysseja
Odyssey 5
2002 Jennifer (gościnnie)
8.1 2002 Jennifer (gościnnie)
7.5 2001 Jennifer (gościnnie)
0.0 2000 Jennifer (gościnnie)
8.3 2000 Jennifer (gościnnie)
10.0 1997 Jennifer (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Jennifer (gościnnie)
0.0 1995 Jennifer (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Jennifer (gościnnie)
7.5 1993 Jennifer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jenny Levine filmy Jenny Levine najlepsze filmy Jenny Levine zdjęcia Jenny Levine galeria Jenny Levine biografia Jenny Levine nominacje Jenny Levine nagrody i wyróżnienia Jenny Levine filmografia Jenny Levine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.