Jenny Gago
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2010 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.4 2005 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.6 2001 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
6.4
Siostra Betty
Nurse Betty
2000 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.6 2000 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
6.9 1998 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
5.2 1996 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.5
Moja rodzina
My Family
1995 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.0 1995 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.3
Ścigana
Nowhere to Hide
1994 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
10.0 1993 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Katrina Cabrera (gościnnie)
0.0
DEA
1990 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.6 1989 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
6.7
Ziemia poza prawem
No Man's Land
1987 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
9.0 1987 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
10.0 1986 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.5 1985 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.1
Różnice nie do pogodzenia
Irreconcilable Differences
1984 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.6 1984 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
7.0 1979 Agent Alyssa Cole (gościnnie)
6.2 1979 Agent Alyssa Cole (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jenny Gago filmy Jenny Gago najlepsze filmy Jenny Gago zdjęcia Jenny Gago galeria Jenny Gago biografia Jenny Gago nominacje Jenny Gago nagrody i wyróżnienia Jenny Gago filmografia Jenny Gago aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.