Jennifer Salt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1990 Cynthia Brightman
6.8 1988 Linda Brody (gościnnie)
8.2 1982 Pani Kluger (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Susan Brandis (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Trish (gościnnie)
7.0 1977 Eunice Tate
6.9
Siostry
Sisters
1973 Grace Collier
7.9
Zagraj to jeszcze raz, Sam
Play It Again, Sam
1972 Sharon
6.5
Cześć, mamo!
Hi, Mom!
1970 Judy Bishop
9.0
Rewolucjonista
Revolutionary, The
1970 Helen
7.6
Nocny kowboj
Midnight Cowboy
1969 Szalona Annie
5.4
Przyjęcie weselne
Wedding Party, The
1969 Phoebe
6.7 1969 (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Salt filmy Jennifer Salt najlepsze filmy Jennifer Salt zdjęcia Jennifer Salt galeria Jennifer Salt biografia Jennifer Salt nominacje Jennifer Salt nagrody i wyróżnienia Jennifer Salt filmografia Jennifer Salt aktor Jennifer Salt scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.