Jennifer Hall
Data urodzenia: 1977-10-20
Miejsce urodzenia: USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Rebecca Strong (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Melanie (gościnnie)
8.8 2005 Melanie (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Melanie (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Melanie (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Melanie (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Melanie (gościnnie)
7.5 2002 Abby (gościnnie)
7.3 2002 Cathy Gibson (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Melanie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Nora O'Toole (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Melanie (gościnnie)
7.5 1997 Melanie (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Melanie (gościnnie)
6.9
Uciekające zakonnice
Nuns on the Run
1990 Melanie (gościnnie)
4.6 1966 Melanie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Hall filmy Jennifer Hall najlepsze filmy Jennifer Hall zdjęcia Jennifer Hall galeria Jennifer Hall biografia Jennifer Hall nominacje Jennifer Hall nagrody i wyróżnienia Jennifer Hall filmografia Jennifer Hall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.