Jennifer Griffin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Dr Miryum (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Płacząca sycylijska córka (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Dr Miryum (gościnnie)
7.8
Sztorm stulecia
Storm of the Century
1999 Dr Miryum (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Miryum (gościnnie)
7.6 1999 Dr Miryum (gościnnie)
7.8
Lunatycy
Sleepwalkers
1997 Dr Miryum (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Dr Miryum (gościnnie)
7.2 1995 Dr Miryum (gościnnie)
6.4 1994 Dr Miryum (gościnnie)
7.0
Północ - Południe III
Heaven & Hell: North & South, Book III
1994 Dr Miryum (gościnnie)
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Dr Miryum (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Miryum (gościnnie)
7.8 1987 Dr Miryum (gościnnie)
7.5 1985 Dr Miryum (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Griffin filmy Jennifer Griffin najlepsze filmy Jennifer Griffin zdjęcia Jennifer Griffin galeria Jennifer Griffin biografia Jennifer Griffin nominacje Jennifer Griffin nagrody i wyróżnienia Jennifer Griffin filmografia Jennifer Griffin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.