Jennifer Ferrin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Susan Pratt / Nancy Lewis (gościnnie)
0.0 2010 Susan Pratt / Nancy Lewis (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Carolyn Rothstein (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Susan Pratt / Nancy Lewis (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Elaine Middleton (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Melissa Cartwright (gościnnie)
6.8 2008 Susan Pratt / Nancy Lewis (gościnnie)
7.8 2008 Susan Pratt / Nancy Lewis (gościnnie)
7.6
Punkt krytyczny
Kill Point, The
2007 Susan Pratt / Nancy Lewis (gościnnie)
7.3
1300 gramów
3 lbs.
2006 Susan Pratt / Nancy Lewis (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Susan Pratt / Nancy Lewis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Ferrin filmy Jennifer Ferrin najlepsze filmy Jennifer Ferrin zdjęcia Jennifer Ferrin galeria Jennifer Ferrin biografia Jennifer Ferrin nominacje Jennifer Ferrin nagrody i wyróżnienia Jennifer Ferrin filmografia Jennifer Ferrin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.