Jennifer Elise Cox
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
0.0 2011 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
6.0 2010 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
0.0 2009 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
7.2 2009 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
7.3 2008 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
5.9
Rita daje czadu
Rita Rocks
2008 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
4.1
Randka z o.o.
Lovespring International
2006 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
6.2 2006 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
6.9
Wielki powrót
Comeback, The
2005 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
8.2 2005 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
7.3 2004 Melanie Stefano (gościnnie)
7.3 2003 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Mary (gościnnie)
9.2 2000 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
8.1 1996 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
10.0 1995 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Dziewczyna P.R. (gościnnie)
7.2 1988 Dziewczyna P.R. (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Elise Cox filmy Jennifer Elise Cox najlepsze filmy Jennifer Elise Cox zdjęcia Jennifer Elise Cox galeria Jennifer Elise Cox biografia Jennifer Elise Cox nominacje Jennifer Elise Cox nagrody i wyróżnienia Jennifer Elise Cox filmografia Jennifer Elise Cox aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.