Jennifer Dale
Data urodzenia: 1956-01-16
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada
Stan cywilny: mąż Robert Lantos (1980-1986, rozwód), dzieci: Sabrina i Ariel

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Barbara Chabrol (gościnnie)
5.0 2010 Barbara Chabrol (gościnnie)
0.0 2006 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.5 2002 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Barbara Chabrol (gościnnie)
0.0 2002 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.5 2001 Barbara Chabrol (gościnnie)
0.0 2000 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.2
Srebrny Surfer
Silver Surfer, The
1998 Barbara Chabrol (gościnnie)
8.8 1998 Barbara Chabrol (gościnnie)
4.7
Na szlaku zbrodni
Papertrail
1997 Barbara Chabrol (gościnnie)
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Barbara Chabrol (gościnnie)
0.0 1995 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.2 1995 Barbara Chabrol (gościnnie)
6.4 1994 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Barbara Chabrol (gościnnie)
0.0 1993 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.1 1993 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.0 1991 Barbara Chabrol (gościnnie)
8.7 1990 Barbara Chabrol (gościnnie)
8.0 1990 Barbara Chabrol (gościnnie)
8.6 1989 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Barbara Chabrol (gościnnie)
5.5 1987 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.0 1987 Barbara Chabrol (gościnnie)
4.7
Słomiane wakacje
Separate Vacations
1986 Barbara Chabrol (gościnnie)
0.0 1986 Barbara Chabrol (gościnnie)
0.0 1985 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.0 1985 Barbara Chabrol (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Barbara Chabrol (gościnnie)
8.1 1985 Barbara Chabrol (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Barbara Chabrol (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Dale filmy Jennifer Dale najlepsze filmy Jennifer Dale zdjęcia Jennifer Dale galeria Jennifer Dale biografia Jennifer Dale nominacje Jennifer Dale nagrody i wyróżnienia Jennifer Dale filmografia Jennifer Dale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.