Jennifer Carpenter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Pamela Raker (gościnnie)
6.0
Zaginiona
Gone
2012 Pamela Raker (gościnnie)
0.0 2011 Pamela Raker (gościnnie)
6.3
Bóg zemsty
Seeking Justice
2011 Pamela Raker (gościnnie)
6.6 2010 Pamela Raker (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Pamela Raker (gościnnie)
8.3 2006 Debra Morgan
7.2
Egzorcyzmy Emily Rose
Exorcism of Emily Rose, The
2005 Pamela Raker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Carpenter filmy Jennifer Carpenter najlepsze filmy Jennifer Carpenter zdjęcia Jennifer Carpenter galeria Jennifer Carpenter biografia Jennifer Carpenter nominacje Jennifer Carpenter nagrody i wyróżnienia Jennifer Carpenter filmografia Jennifer Carpenter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.