Jennifer Blanc
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Margie (gościnnie)
4.6 2011 Margie (gościnnie)
0.0 2011 Margie (gościnnie)
0.0 2011 Margie (gościnnie)
0.0 2011 Margie (gościnnie)
5.5 2010 Margie (gościnnie)
9.0 2009 Margie (gościnnie)
10.0 2009 Margie (gościnnie)
10.0 2009 Margie (gościnnie)
7.0 1999 Margie (gościnnie)
6.1
Straceńcza misja
Dead Men Can't Dance
1997 Margie (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Margie (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Margie (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Margie (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Margie (gościnnie)
7.8 1993 Margie (gościnnie)
8.8 1992 Margie (gościnnie)
9.4 1990 Margie (gościnnie)
7.3 1990 Margie (gościnnie)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Margie (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Margie (gościnnie)
7.2 1984 Margie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Blanc filmy Jennifer Blanc najlepsze filmy Jennifer Blanc zdjęcia Jennifer Blanc galeria Jennifer Blanc biografia Jennifer Blanc nominacje Jennifer Blanc nagrody i wyróżnienia Jennifer Blanc filmografia Jennifer Blanc aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.