Jenni Blong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2010 Michelle Stackhouse (gościnnie)
5.9
Prawo ciążenia
Labor Pains
2009 Michelle Stackhouse (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pani Jackson (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Michelle Stackhouse (gościnnie)
7.8 2008 Dr Carla Warren (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Linda Miller (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Lindsey (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Michelle Stackhouse (gościnnie)
10.0 2002 Michelle Stackhouse (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Ciężatna kobieta w windzie (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Michelle Stackhouse (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Michelle Stackhouse (gościnnie)
7.6 1999 Michelle Stackhouse (gościnnie)
7.6 1993 Michelle Stackhouse (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jenni Blong filmy Jenni Blong najlepsze filmy Jenni Blong zdjęcia Jenni Blong galeria Jenni Blong biografia Jenni Blong nominacje Jenni Blong nagrody i wyróżnienia Jenni Blong filmografia Jenni Blong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.