Jenna Gavigan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2011 Martha (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Martha (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Martha (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Martha (gościnnie)
7.5 2005 Martha (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Martha (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Martha (gościnnie)
7.3 2002 Martha (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Martha (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Martha (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jenna Gavigan filmy Jenna Gavigan najlepsze filmy Jenna Gavigan zdjęcia Jenna Gavigan galeria Jenna Gavigan biografia Jenna Gavigan nominacje Jenna Gavigan nagrody i wyróżnienia Jenna Gavigan filmografia Jenna Gavigan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.